Ohjelmisto

ENNEN MAALISKUUN 15. VARATUT LIPUT ERIKOISHINTAAN 18,-/ KPL !  riittää kun varaat, ei tarvitse edes tietää tarkkaa päivää tai montako teitä tulee.  Tämä koskee kaikkia, yksittäisiä ja ryhmiä.

5.6.-20.6.21  ( ei ma eikä pe)  ark klo 19, la klo 16, su klo 14

KUINKA OLET VANHA

Jamppa Sorvarin kirjoittama komedia vanhana olemisesta. Kysymys ei ole siitä kuinka vanha olet, vaan siitä kuinka olet vanha, toteaa palvelutalo Myötämäen uusi kesätyttökin matojen kaivamisen ja iltamien valmistelun lomassa. Haluatko tietää löytääkö Viola lopultakin itselleen miehen? Mitä Leena-hoitaja oikeasti touhuaa? Miksi Viljo juoksee ympäri kylää niin että Paavonkin pitää hankkia lenkkarit ? Tule katsomaan!

Liput: 20,- / hlö , lapset 5-12v 5,-   ryhmille joka 20. ilmainen

 

28.6.-2.8.21 MAANANTAISIN ( 6 kpl) 

PIHAJOOGAA

 

Meillä taas maanantaisin klo 17-18.30 pihajoogaa. Se on vaan niin ihanaa! Tule kokeilemaan, jollet usko. Tai vaikka uskoisitkin, silloinhan tiedät että se on parasta! 6€/ kerta. ( ota oma matto mukaan)

 

Sateen sattuessa olemme katon alla.

 

su 11.7. klo 14  kuunnelmapiknik  KISSANI ON KARANNUT”

Ihan tavallisella suomalaisella asuinalueella kiertää ihan tavallinen mies hakemassa kotoaan karannutta kissaa tai koiranpentua, kumpaa sattuukin. Ja sattuuhan se, kun käynnin jälkeen yleensä parin päivän päästä käy rosvojakin. Kuinkas sitten käy, kun asukkaat päättävät ottaa selvää mikä tämä eläinten hukkaaja on miehiään ja mitenkä hänet pysäytetään? Ainakin naapurit tulevat tutuksi. Mitä vielä tapahtuukaan?

Tule ottamaan selvää ja nauttimaan kuunnelmasta pihalla. Valitse oma paikkasi nurmikolta, pihakeinusta, uima-altaan reunalta, saunan kuistilta, katsomosta. Sateen sattuessa katon alla. Ota omat eväät mukaasi tai osta ne paikalta. Rauhoitu vaikka silmät kiinni ja nauti tarinasta. Talo tarjoaa filtin.  Liput ilman evästä 10,- , eväät 10,-.        

 

24.7.-8.8.21 ( ei ma eikä pe)  ark klo 19, la klo 16 ja su klo 14

laulunäytelmä MAMMA TEKI AINA NIIN

Komediallinen laulunäytelmä paikalleen jämähtämisestä. ”Kun aina on tehty näin, niin tehdään vastakin” . Anoppi-vainaan aikoinaan avuttomaksi passatut miehet joutuvat kovan eteen kun miniä hermostuu ”mamman tapaan”. Teksti Jamppa Sorvari, musiikki Antero Kyläseppä

Liput 20,-/ hlö, ryhmille joka 20. ilmainen

 

 

Lisäksi vierailijat:    Hassut Haahkat, Ville ja HArri, Standup-miehet