Ohjelmisto

 

Komediaa kuolemasta.

Mitä tehdään kun yksi kuolee vaikkei olisi niin väliäkään ja toista ei saada hengiltä millään? Mutta neljähän niitä pitää kuitenkin olla? Mitä sanoo Kansanradio? Entä kuolevatko tunteet herätäkseen jälleen henkiin?

Tiistain 11.6 klo 19 esitys tulkataan viittomakielelle! 

Esitykset 4-19.6 ( ei ma eikä pe) ark. klo 19, la 16, su 14

Liput 5/20,-

SATUMETSÄN SEIKKAILU on nimeltään näytelmä joka                                                        esitetään lauantaina 6.7 klo 14.

Metsässä on yksisarvisia, keijuja, metsänhaltijoita ja hui! Pahiksia!

Näyttelijät ovat somero-opiston 7-15 v oppilaita. Näytelmä sopii kaikille, myös perheen pienemmille.  Kesto n 45 min.

Liput aikuinen ( yli 15 v ) 15,-   lapsi ( 6-15 v) 5,-  perhe ( 2+2) 30,-

 

VÄHHÄÄ VAILLE KYLÄHULLU. Antero Kyläsepän laulunäytelmä. Kylällä kohistaan, koulua uhkaa sulkeminen, mutta onneksi se ei sentään jää tyhjilleen. Onko mahdollisilla ostajilla kaikki niinkuin laki vaatii, vai missä mennään? Kylän seppä on viisas mies, joka hoitaa vesipumput ja särkyneet sydämet ja koulun vuokraamiset, kaikki niinkuin huomaamatta. Viisas mies, vai sittenkin vähhää vaille kylähullu? Taattua Kyläsepän meinikiä mukavan musiikin säestyksellä.

Esitykset 20.7 -4.8 ( ei ma eikä pe) ark klo 19, la 16, su 14. Liput 5/20,-

                                                                        Sunnuntaina 14.7.19 klo 14 Kesän uutuus!

Kuunnelma piknik!   Kuunnelma on nimeltään Matkalla

 Kassun syntymäpäiville.

Liikemies Kalervo Viitanen täyttää 70 vuotta. Sen kunniaksi hän kutsuu läheiset ja yhteistyökumppanit saaristomökilleen viikonlopuksi. Mukaan juhlimaan on myös menossa pikkubussillinen vieraita Kassun nykyisyydestä ja menneisyydestä. Mitä käy, kun kaukana kaikesta bussi yhtäkkiä hajoaa eikä kännykän kenttää löydy?    Tule ottamaan selvää ja nauttimaan kuunnelmasta pihalla. Valitse oma paikkasi nurmikolta, pihakeinusta, uima-altaan reunalta, saunan kuistilta, katsomosta. Sateen sattuessa katon alla. Ota omat eväät mukaasi tai hanki ne paikalta. Rauhoitu vaikka silmät kiinni ja nauti tarinasta. Talo antaa filtin käyttöösi

Liput: 15,-/ hlö, pelkkä kuunnelma omin eväin
25,-/ hlö, kuunnelma piknik- eväin ( etukäteisvaraus)
Eväsmenu: valitse 6 eri piirakasta 4, lisäksi : irtokarkkeja, mansikoita, viinirypäleitä, kahvi/tee, vesi. Kuohuvana marskin lemmenjuomaa.

Kuunnelma on tehty yhteistyössä Myötätuulen Teatterin kanssa.                                               Siellä esitys lauantaina 13.7.

 

 

Heinäkuun maanantai-iltaisin klo 17 -18.30 pääsemme hemmottelemaan itseämme pihajoogalla!  6,-/ kerta. Ota oma matto mukaan. Sateen sattuessa katoksessa.

Vetäjä Terhi Ryösä.

                                             

STAND-UPilta perjantaina 26.7.2019 klo 19

Hauskan illan järjestävät jälleen Tommi Mujunen,

Jussi Simola  ja Jape Grönroos.   Liput 20,-/ hlö

 

 

YHTEISLAULUA   keskiviikkona 7.8.2019 klo 18

järjestäjänä toimii Eläkeliitto Jokioisten yhdistys

Musiikista huolehtii yhtye Auringonnousu.

 

 

 

  RUNOJEN ILTA  to 8.8. 2019 klo 19

Tule lausumaan tai kuuntelemaan kun toiset lausuvat. Voit myös esittää runotoiveen vaikka jo ennakkoon.    Liput 10,-/ hlö sis. kahvit

 

Juhlakesän viimeinen tapahtuma ja samalla koko perheen hauskaa! KYLÄSEPÄN SOITTOLAUANTAI   10.8. klo 15 -24.  Vapaa pääsy. Tervetuloa soittamaan , laulamaan, tanssimaan, olemaan, nauttimaan. Esiintymislava on vapaa!
Mukana menossa myös mm. Hannu Väyrysen tulkitsema Havukka-ahon ajattelija, pianistilupaus Elviira ja räppäri-kolmikko Sisarukset.
Yhteislaulu siirtyy klo 21 rakovalkealle, sillä silloin lavan valtaavat karaoke taiturit, joiden laulujen tahdissa tanssimme. Tanssit jatkuvat puoleen yöhön.
Lapsille pomppulinna, leikkimökki, hiekkalaatikko. Pienempiä vahtii ja leikittää lastenvahdit.
Paikalla myös taideteosten myyntinäyttely !!!!
Paikallisia kädentaitajia esittelemässä ja myymässä tuotteitaan !!!
Pientä korvausta vastaan tarjolla soppaa, makkaraa, kahvia ja pullaa, lettuja.