Ohjelmisto

ENNEN MAALISKUUN 15. VARATUT LIPUT ERIKOISHINTAAN 18,-/ KPL !  riittää kun varaat, ei tarvitse edes tietää tarkkaa päivää tai montako teitä tulee.  Tämä koskee kaikkia, yksittäisiä ja ryhmiä.

4.6.-19.6 Parisuhdekomedia ”Tässäkö tää sit on?

Kun toista puolisoa ei kotona näe viikkokausiin tai kun kotona ei puhuta muuta kun ruokaa, on kai viisainta puhaltaa peli poikki ja harkita onko muita vaihtoehtoja olemassa, vai todetaanko vaan että tässä tää sit oli?

Jotta asioista päästään perille, tarvitaan avuksi nyrkkeilypalloa, kalastamista ja anoppia. Esitykset ark klo 19, la klo 16, su klo 14.

Liput 20,-/hlö.  Ryhmille joka 20. ilmainen       Ei ma eikä pe.

 

6.6.-11.7.22 MAANANTAISIN ( 6 kpl)   UUSI KIERROS!!!!!!

SAIMME UUDEN OHJAAJA-HARJOITTELIJAN!!!  TAina on kanssamme 18.7, 1.8., 8.8. ja 15.8 jollei muuta sovita. HInta 3,-/ kerta, oma matto mukaan

PIHAJOOGAA

 

Meillä taas maanantaisin klo 17-18.30 pihajoogaa. Se on vaan niin ihanaa! Tule kokeilemaan, jollet usko. Tai vaikka uskoisitkin, silloinhan tiedät että se on parasta! 6€/ kerta. ( ota oma matto mukaan)

 

Sateen sattuessa olemme katon alla.

 

16.-17.7 ”Onni löytyy etsimättä ”

Yksinäytöksinen näytelmä Palvelutalo Myötämäen arjesta. Hukassa on Onni ja onni. Onko joku oikeasti murhattu vai lempikö vaan leimuaa ? Löytyykö onni yhdelle vai jääkö Onni nuolemaan näppejään? Kuinka siinä käy? Tarvitaanko oikeasti aseita avuksi vai riittääkö vaan lampeen heijastuva kuu? Kesto n tunti. Esitykset la klo16, su klo 14.

( Tämä näytelmä myös osallistuu Pitkäjärvellä pidettäviin harrastajateatterifestareille elokuussa)

suuren suosion saanut laulunäytelmä MAMMA TEKI AINA NIIN    

uusintana  21.7.-24.7  (  6 esitystä  )

Komediallinen laulunäytelmä paikalleen jämähtämisestä. ”Kun aina on tehty näin, niin tehdään vastakin” . Anoppi-vainaan aikoinaan avuttomaksi passatut miehet joutuvat kovan eteen kun miniä hermostuu ”mamman tapaan”. Teksti Jamppa Sorvari, musiikki Antero Kyläseppä

Liput 20,-/ hlö, ryhmille joka 20. ilmainen

 

ke 27.7 – to 11.8 laulunäytelmä ”Lomalla” 30-v hääpäivä, kalastus, palkintomatka, perinteinen ”miestenloma”, monta syytä pitää lomaa, päästää arjesta irti. Mutta kun arki ei päästä irti, vaan sotkee kaiken. Heittää mustasukkaisuuden verkon kaiken ylle. Kuitenkin liitto on kai kuin katiska.”Katiskasta ei livahdeta, sehän just on sen juju. Sinne mennään ja pysytään.”

Esitykset ark klo 19, la klo 16, su 31.7 klo 16 ja su 7.8. klo 14 klo 14. Ei ma eikä pe.

VIERAILIJOITA:

                                                    

 

esitys 7.7 ja 8.7  klo 19, liput 20,-

 

la 9.7 klo 16  Hassut Haahkat                            Joskus elämä on täynnä aikomuksia. Ja näille aikomuksille saattaa löytyä yllättävä suunta. Tervetuloa  PYSÄKILLE                                                                                                        Kyseessä on kahden naisen esittämä täyspitkä,       takuu hauska näytelmä.                  Kesto n 2 tuntia ( sis. väliaika) , liput 20.-

su 10.7 klo 14  LASTENTEATTERI esittää SATUNÄYTELMÄN 

KEIJUN HUONO PÄIVÄ    

Mukana menossa Keiju, Lohikäärme, Poutapilvi, Nörtti , Zevo ja ILKEÄ, ILKEÄ noita.    Liput yli 15 v 10,- Lapset ilmaiseksi                

 

Kesän loppuhuipentuma :

  Karaoketanssit  elokuun 20 klo 18.-