Näyttelijöiden oma

Terve! Hyvää syksyä teille kaikille! Menneen kesän tiedotukset on poistettu, niitä tuskin enää tarvitsemme 🙂  Jatketaan siis tulevalla:

Ensi kesänä vietämme n 20 vuotta tetteria– juhla kesää!!  ( siis oikeesti 20, 25 tai niillä main. Riippuu vähän mistä ja kuinka ja kuka laskee 🙂 )

Joka tapauksessa kesän ohjelmatarjonta tulee olemaan monipuolinen ja runsas, periaatteella jokaiselle jotain, muksusta mummuun, vekarasta vaariin.

Tietysti tuttuun tapaan esitämme 2 uutta, omaa tuotantoa olevaa näytelmää. Alkukesästä 4.6 -19.6.2019 on Jamppa Sorvarin kirjoittama näytelmä. Suurella todennäkösyydellä on kyseessä komedia kuolemisesta ”Onks se viä henkisä?” . Siinä pohditaan kuolemistaa ja kuolemaa, ihmetellään kun yhtä ei saada millään hengiltä ja toinen kuolee vaikkei ollu niin tarkotuskaan.

Antero Kyläsepän kirjoittama ja säveltämä laulunäytelmä on tietysti tulossa.  Työnimenä ”Miltei Kylähullu”      Esitykset 20.7. – 4.8.2019. Tämä on tällä hetkellä työn alla, jotenka ei siitäkään vielä enempää.

Harjoitukset näihin alkavat roolien jaolla tammikuun lopulla. Ilmoittelen kyllä! Hyvää ja rentouttavaa syksyä teille kaikille! Tammikuussa viimeistään tavataan!

 

.