Näyttelijöiden oma

Väliin pieni muistutus mukavista: Kaikki näyttelijät pääsevät ilmatteeksi katsomaan Kyläsepän toisen näytelmän. Lisäksi omaan näytelmään saa 4 vapaalippua.  Kyläsepän teatteri kustantaa kaikille näyttelijöille lipun Myötätuulen teatteriin Pitkäjärvelle Somerolle. Siellä esitetään kappaleet: Åvikin sirpaleita ja En usko rakkauteen. Kukin saa itse valita mitä menee katsomaan, Sirpalta vapaalippu.

Näytelmistä tullaan tekemään vanhaan tapaan tallenteet, ja näyttelijät saavat omasta näytelmästään kappaleen muistoksi. Tällaisia nyt tälläkertaa. Harjoitellaan taas!

Morsiammen harjotuksista sovittiin tänään seuraavaa: ma 26.3 klo 18 Paanalla,  ma 2.4 ( 2. pääsiäis päivä) klo 15 Kyläsepällä. ke 4.4.klo 18 Kyläsepällä MUSIIKKIHARKAT!! Soittajakin tulee paikalle, joten kaikki mukaan!! Katsotaan kuka on mukana missäkin laulussa ja mitenkä se musiikki etenee.

Meijän äitiä harjotellaan seuraavaks KYLÄSEPÄLLÄ torstaina  22.3 klo 18!!! 

Morsiammen uusimmat harjoitukset tulossa ensi maanantaina 19.3 klo  19 Paanalla. Nähdään siellä silloin!! ( siis tähän tuli nyt aikamuutos, uusin aika klo 19!!!!! )

HEI!!! JOS TIEDÄT JONKUN 20-25 vuotiaan nuoren naisen, joka olisi innostunut näyttelelmisestä, pas heittäin SIrpalle vinkki! Morsiamme sisko tulikin raskaaks, ja  synnytyksen aika on vaarallisen lähellä esityspäiviä. Siispä sovimme että hän siirtyy täksi kesäksi katsomon puolelle ja me haemme uuden Liisan. Ei mikään paniikki, mutta kiirus kuitenkin! 

Morsiammen harjoitukset  Paanalla ma 12.3. klo 17. PERUTTU KARMEAN KELIN VUOKSI!!!!

Meijän äitiä harjotellaan Paanalla to  15.3.klo 18, 22.3 klo 18 Kyläsepällä ja kiirastorstaina 29.3. klo 17 Paanalla.

 

Joko uskaltaa huokasta; tällä hetkellä kaikki roolit miehitettyinä!! Jee! Ja millaisin näyttelijöin! Suoper hyviä! Kesästä tulee loistava! Ja sitä harjotellaan :

Myötämäki tapaa Kyläsepällä nyt torstaina 1.3 kl 18.

Morsian tapaa Paanalla 12.3. klo 17. ( ei tarvita vielä laulajia tai soittajaa. ai niin, saatiin loistava soittaja mukaan, vielä tervetuloa Tuukka!! )

 

Meilkein kaikki roolit saatiin jakoon! vielä on hakusessa Myötämäkeen  yksi vanhempi mies.

Morsiammeen tarvitaan yksi   noin 20-30  v nainen ja   1 vanhempi nainen.

Morsianta harjoitellaan ensimmäistä kertaa Paanan koululla tulevana maanantain klo 18. Elikkä: 12.2.klo 18, sitten 26.2 KLO 18.15, 12.3 ja 26.3. Nämä klo 17.00.

Myötämäkeä harjoitellaan Kyläsepällä torstaisin klo 18. 15.2, 22.2, 1.3, 8.3, 15.3

 

Hyvät teatterin tekemisestä kiinnostuneet ystävämme!! Nyt olisi jaossa kesän 2018 roolit! Tarjolla kaksi näytelmää; ”Ei kyllä meijän äiti” ja ”Karannut morsian.” Kummassakin tusinan verran rooleja, lähinnä tarvetta noin kolmekymppisille sekä miehille että naisille. Ei kyllä meijän äitiä esitetään 5.6. – 20,.6 ja Karannut morsian valtaa lavan 14.7 – 29.7. ROOLIT JAAMME tortaina 8,2 klo 18 KYKLÄSEPÄLLÄ!! Tervetuloa mukaan mahtavaan harrastukseen!!! Morsiammeen tarvitaan myös laulajia!!!!

EI KYLLÄ MEIJÄN ÄITI kuuluu Myötämäki sarjaan.  Suurena aiheena itsemäärämisoikeus, ja siitä eri variaatioita.  Vanhemmat kuvittelevat voivansa määrätä lapsiaan ja lapset katsovat että heillä on oikeus päättää vanhempiensa tekemisistä, ja kuitenkin kaikki tekevät mitä tahtovat ??  Meidän äitille riittää kun sillä on mei lapset ja meirän lapset, ei se muuta… ja äiti on mielestään paljon muutakin kun äiti ja mummu.

Toisen kanssa liian tiukassa avioliitossa olo taas kutistaa ihmisen olemattomiin, vaikka onnellinen onkin.  Kaverin naimisiin meno vei joltain koko elämän innon, mitä tehdä?

Näillä mennään, mukavia kohtauksia on luvassa ja lupaan että hauskaa piisaa.  Tässä miltei roolit jaettu, tarvitaan yksi pappa   ja noin komekymppinen pariskunta.

KARANNUT MORSIAN on Kyläsepän musiikkinäytelmä.  Näytelmä alkaa vauhdilla häistä, kun morsian ei huolikkaan sulhasta, jolle isänsä hänet lupasi.  MOrsian karkaa ja häne seikkailujaan ja jahtaavaa pappia seurataan vauhdikkaasti musiikin välityksellä.  Näytelmästä opitaan ettei todellakaan kannata sotkeutua toisten naimakauppoihin eikä koittaa järjestää toisten elämää heidän puolestaan.  Kolme aikuista paria, pappi, 3 nuorta naista, 2-3 nuorta miestä,  vanhempi nainen. Ja koska on kyse laulunäytelmästä, LAULAJIA!!!