Näyttelijöiden oma

Nyt on tullut se aika:
Kutsun teidät, ystävät ja kylän miehet ja naiset, siis teidät kun olette kiinnostuneet teatterin tekemisestä, sunnuntaina 27.1.2019 klo 14 Kyläsepälle kahville. Sillon katotaan mitä ihanuuksia ensi kesä pitää sisällään ja kuka niitä tekee! Tule ihmeessä hakemaan osasi! ps- Jos haluat osan, mutta et pääse tulemaan, laita viestiä

Terve! Hyvää sydäntalvea teille kaikille! Menneen kesän tiedotukset on poistettu, niitä tuskin enää tarvitsemme 🙂  Jatketaan siis tulevalla:

Ensi kesänä vietämme n 20 vuotta tetteria– juhla kesää!!  ( siis oikeesti 20, 25 tai niillä main. Riippuu vähän mistä ja kuinka ja kuka laskee 🙂 )

Joka tapauksessa kesän ohjelmatarjonta tulee olemaan monipuolinen ja runsas, periaatteella jokaiselle jotain, muksusta mummuun, vekarasta vaariin.

Tietysti tuttuun tapaan esitämme 2 uutta, omaa tuotantoa olevaa näytelmää. Alkukesästä 4.6 -19.6.2019 on Jamppa Sorvarin kirjoittama näytelmä.  Kyseessä on  komedia kuolemisesta ”Onks se viä henkisä?” . Siinä pohditaan kuolemistaa ja kuolemaa, ihmetellään kun yhtä ei saada millään hengiltä ja toinen kuolee vaikkei ollu niin tarkotuskaan.

Antero Kyläsepän kirjoittama ja säveltämä laulunäytelmä on tietysti tulossa ”Vähhää vaille kylähullu”     Esitykset 20.7. – 4.8.2019. Tämä on tällä hetkellä työn alla, jotenka ei siitäkään vielä enempää, paljon on laulujakin jo sävelletty, että laulajia tarvitaan!

Harjoitukset näihin alkavat roolien jaolla tammikuun lopulla. Ilmoittelen kyllä! Hyvää ja rentouttavaa talvea teille kaikille! Tammikuun lopulla viimeistään tavataan!

 

.