Näyttelijöiden oma

SEURAAVAT HARKAT:
Kylähullun seuraavat treenit tällä viikolla ti-pe klo 17 Kyläsepällä
Kuunnelmakin saatiin pakettiin. Kiitos kaikille osallistujille, se oli hauska homma. JOs saadaan yleisöö paikalle, tehdään sama uudestaan ens vuonnakin 🙂

Hei,

Olisiko mahdollista saada tällainen viesti eteenpäin teatterilaisille?Forssassa kuvataan touko-kesäkuussa Teemu Nikin koko illan elokuva nimeltään Nimby. Nimby on lyhenne englanninkielisistä sanoista ”Not in my back yard” eli ei minun takapihallani. Elokuvan teemana on suvaitsevaisten ihmisten keskuudessa vallitseva suvaitsemattomuus.Etsin kuvauksiin kaikenikäisiä avustajia. Suurin avustajatarve on tällä hetkellä 18-55 vuotiaista miehistä, jotka pystyisivät osallistumaan kuvauksiin useana päivänä kesäkuun aikana (välillä 4.6 – 14.6). Mikäli kiinnostuit, niin lähetä tietosi (nimi, ikä, paikkakunta, kuva – kasvot ja koko kuva, mihin aikaan sinun on mahdollista olla kuvauksissa ja yhteystiedot) osoitteeseen avustajat.nimby@gmail.com mahdollisimman pian.Ystävällisin terveisin

Mira Kalliola–

Mira KalliolaTuotantokoordinaattori / production coordinator

050 3726 709It’s Alive Films

Forssa Film Officewww.forssafilmoffice.fi

www.itsalive.fi

Kuten tiedätte tasavallan presidentti Sauli myönsi Eerolle, teatterimme perustajalle Director musices arvonimen Jokioisten kunnan hakemuksesta. Nyt keskiviikkona 20.3 klo 15 Jokioisten tietotalolla on juhlava kahvitilaisuus, jossa Eerolle luovutetaan tätä koskeva virallinen dokumentti.  OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN!! Tilaisuudessa esitetään Eeron musiikkia ja juodaan kunnan tarjoamat hyvät kahvit. Tarjoilua varten ilmottaudu Sirpalle viimeistään perjantaina 15.3 . Tilaisuus on Eerolle tärkeä, juhlava, ei kuitenkaan puku pakkoa. Tulethan!
No ni, tästä lähtee!! Oli muuten aivan ihanaa nähdä teitä kaikkia äsken! En osaa lakata hymyilemästä ollenka, olen niin ilonen.  Ja sitten asiaa:
Lukuharkoilla edetään:
Paikka on Paanna koulu, sisään käynti on sieltä takaa, pääovee vastapäätä sieltä syvennyksestä.
Tappokeikan harjotukset sovittin tiistaille  5.2 ja 12. 2 klo 17.
Kylähullun harjotukset sovittiin torstaille 7.2 ja 14.2 klo 17.
Nähdään sillon!
Nyt on tullut se aika:
Kutsun teidät, ystävät ja kylän miehet ja naiset, siis teidät kun olette kiinnostuneet teatterin tekemisestä, sunnuntaina 27.1.2019 klo 14 Kyläsepälle kahville. Sillon katotaan mitä ihanuuksia ensi kesä pitää sisällään ja kuka niitä tekee! Tule ihmeessä hakemaan osasi! ps- Jos haluat osan, mutta et pääse tulemaan, laita viestiä

Terve! Hyvää sydäntalvea teille kaikille! Menneen kesän tiedotukset on poistettu, niitä tuskin enää tarvitsemme 🙂  Jatketaan siis tulevalla:

Ensi kesänä vietämme n 20 vuotta tetteria– juhla kesää!!  ( siis oikeesti 20, 25 tai niillä main. Riippuu vähän mistä ja kuinka ja kuka laskee 🙂 )

Joka tapauksessa kesän ohjelmatarjonta tulee olemaan monipuolinen ja runsas, periaatteella jokaiselle jotain, muksusta mummuun, vekarasta vaariin.

Tietysti tuttuun tapaan esitämme 2 uutta, omaa tuotantoa olevaa näytelmää. Alkukesästä 4.6 -19.6.2019 on Jamppa Sorvarin kirjoittama näytelmä.  Kyseessä on  komedia kuolemisesta ”Onks se viä henkisä?” . Siinä pohditaan kuolemistaa ja kuolemaa, ihmetellään kun yhtä ei saada millään hengiltä ja toinen kuolee vaikkei ollu niin tarkotuskaan.

Antero Kyläsepän kirjoittama ja säveltämä laulunäytelmä on tietysti tulossa ”Vähhää vaille kylähullu”     Esitykset 20.7. – 4.8.2019. Tämä on tällä hetkellä työn alla, jotenka ei siitäkään vielä enempää, paljon on laulujakin jo sävelletty, että laulajia tarvitaan!

Harjoitukset näihin alkavat roolien jaolla tammikuun lopulla. Ilmoittelen kyllä! Hyvää ja rentouttavaa talvea teille kaikille! Tammikuun lopulla viimeistään tavataan!

 

.