Näyttelijöiden oma

Hyvät teatterin tekemisestä kiinnostuneet ystävämme!! Nyt olisi jaossa kesän 2018 roolit! Tarjolla kaksi näytelmää; ”Ei kyllä meijän äiti” ja ”Karannut morsian.” Kummassakin tusinan verran rooleja, lähinnä tarvetta noin kolmekymppisille sekä miehille että naisille. Ei kyllä meijän äitiä esitetään 5.6. – 20,.6 ja Karannut morsian valtaa lavan 14.7 – 29.7. ROOLIT JAAMME tortaina 8,2 klo 18 KYKLÄSEPÄLLÄ!! Tervetuloa mukaan mahtavaan harrastukseen!!! Morsiammeen tarvitaan myös laulajia!!!!

EI KYLLÄ MEIJÄN ÄITI kuuluu Myötämäki sarjaan.  Suurena aiheena itsemäärämisoikeus, ja siitä eri variaatioita.  Vanhemmat kuvittelevat voivansa määrätä lapsiaan ja lapset katsovat että heillä on oikeus päättää vanhempiensa tekemisistä, ja kuitenkin kaikki tekevät mitä tahtovat ??  Meidän äitille riittää kun sillä on mei lapset ja meirän lapset, ei se muuta… ja äiti on mielestään paljon muutakin kun äiti ja mummu.

Toisen kanssa liian tiukassa avioliitossa olo taas kutistaa ihmisen olemattomiin, vaikka onnellinen onkin.  Kaverin naimisiin meno vei joltain koko elämän innon, mitä tehdä?

Näillä mennään, mukavia kohtauksia on luvassa ja lupaan että hauskaa piisaa.  Tässä miltei roolit jaettu, tarvitaan yksi pappa   ja noin komekymppinen pariskunta.

KARANNUT MORSIAN on Kyläsepän musiikkinäytelmä.  Näytelmä alkaa vauhdilla häistä, kun morsian ei huolikkaan sulhasta, jolle isänsä hänet lupasi.  MOrsian karkaa ja häne seikkailujaan ja jahtaavaa pappia seurataan vauhdikkaasti musiikin välityksellä.  Näytelmästä opitaan ettei todellakaan kannata sotkeutua toisten naimakauppoihin eikä koittaa järjestää toisten elämää heidän puolestaan.  Kolme aikuista paria, pappi, 3 nuorta naista, 2-3 nuorta miestä,  vanhempi nainen. Ja koska on kyse laulunäytelmästä, LAULAJIA!!!