Näyttelijöiden oma

Kuten tiedätte tasavallan presidentti Sauli myönsi Eerolle, teatterimme perustajalle Director musices arvonimen Jokioisten kunnan hakemuksesta. Nyt keskiviikkona 20.3 klo 15 Jokioisten tietotalolla on juhlava kahvitilaisuus, jossa Eerolle luovutetaan tätä koskeva virallinen dokumentti.  OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN!! Tilaisuudessa esitetään Eeron musiikkia ja juodaan kunnan tarjoamat hyvät kahvit. Tarjoilua varten ilmottaudu Sirpalle viimeistään perjantaina 15.3 . Tilaisuus on Eerolle tärkeä, juhlava, ei kuitenkaan puku pakkoa. Tulethan!
Tappokeikkaa eli ”Onks se viä henkisä” harjotellaan seuraavaksi torstaina 28.3. klo 17 Paanankoululla. Nyt on kaksi viikko aikaa opetella seuraavien kohtauksien osuudet ulkoa!! Harjoitellaan oikein näytelmää, ei pelkkää lukemista 🙂 Siis: kohtaus 1 , Anja, Matti, Seija, Paavo, Viljo, Onni  ja Helka kohtaus 2, milja, Viola, Leena kohtaus 4, Onni, Helka, Viljo  Kohtaus 5, Viola, Seija, Vilji, Paavo, Matti kohtaus 11 Leena, Mika, Viola  kohtaus 14, Milja, Mika, Leena
Kylähullun seuraavat harkat tiistaina 26.3 klo 17 Paanalla.  nyt on kaksi viikko aikaa opetella seuraavien kohtauksien osuudet ulkoa!! Harjoitellaan oikein näytelmää, ei pelkkää lukemista 🙂 Siis: kohtaus 2 Rami ja Gunnar, kohtaus 3 Veera, Oskari, Gunnar ja Hildur, kohtaus 4 MArtti, Heikki ja Elli, kohtaus 14 Heikki ja Hildur ja kohtaus 19 Leila, Veera, Elli ja Hildur.
No ni, tästä lähtee!! Oli muuten aivan ihanaa nähdä teitä kaikkia äsken! En osaa lakata hymyilemästä ollenka, olen niin ilonen.  Ja sitten asiaa:
Lukuharkoilla edetään:
Paikka on Paanna koulu, sisään käynti on sieltä takaa, pääovee vastapäätä sieltä syvennyksestä.
Tappokeikan harjotukset sovittin tiistaille  5.2 ja 12. 2 klo 17.
Kylähullun harjotukset sovittiin torstaille 7.2 ja 14.2 klo 17.
Nähdään sillon!
Nyt on tullut se aika:
Kutsun teidät, ystävät ja kylän miehet ja naiset, siis teidät kun olette kiinnostuneet teatterin tekemisestä, sunnuntaina 27.1.2019 klo 14 Kyläsepälle kahville. Sillon katotaan mitä ihanuuksia ensi kesä pitää sisällään ja kuka niitä tekee! Tule ihmeessä hakemaan osasi! ps- Jos haluat osan, mutta et pääse tulemaan, laita viestiä

Terve! Hyvää sydäntalvea teille kaikille! Menneen kesän tiedotukset on poistettu, niitä tuskin enää tarvitsemme 🙂  Jatketaan siis tulevalla:

Ensi kesänä vietämme n 20 vuotta tetteria– juhla kesää!!  ( siis oikeesti 20, 25 tai niillä main. Riippuu vähän mistä ja kuinka ja kuka laskee 🙂 )

Joka tapauksessa kesän ohjelmatarjonta tulee olemaan monipuolinen ja runsas, periaatteella jokaiselle jotain, muksusta mummuun, vekarasta vaariin.

Tietysti tuttuun tapaan esitämme 2 uutta, omaa tuotantoa olevaa näytelmää. Alkukesästä 4.6 -19.6.2019 on Jamppa Sorvarin kirjoittama näytelmä.  Kyseessä on  komedia kuolemisesta ”Onks se viä henkisä?” . Siinä pohditaan kuolemistaa ja kuolemaa, ihmetellään kun yhtä ei saada millään hengiltä ja toinen kuolee vaikkei ollu niin tarkotuskaan.

Antero Kyläsepän kirjoittama ja säveltämä laulunäytelmä on tietysti tulossa ”Vähhää vaille kylähullu”     Esitykset 20.7. – 4.8.2019. Tämä on tällä hetkellä työn alla, jotenka ei siitäkään vielä enempää, paljon on laulujakin jo sävelletty, että laulajia tarvitaan!

Harjoitukset näihin alkavat roolien jaolla tammikuun lopulla. Ilmoittelen kyllä! Hyvää ja rentouttavaa talvea teille kaikille! Tammikuun lopulla viimeistään tavataan!

 

.