Kyläsepän kesä

 

KESÄLLÄ 2019  vietämme JUHLAKESÄÄ ” N 20 V TEATTERIA !”  Sen kunniaksi tapahtumia pitkin kesää ! Jokaiselle jotakin! Tervetuloa juhlimaan kanssamme!!

Aloitamme 4 .6 tiistai iltana klo  19 katsomalla Jamppa Sorvarin näytelmän

”ONKS SE VIÄ HENKISÄ?” 

Komedia kuolemisesta. Yksi kuolee vaikkei niin olisi väliäkään ja toista ei saada millään hengiltä. Mutta neljähän niitä kaikkiaan pitää olla? mitäs mieltä Kansanradio tästä taas olikaan? Mitenkä tunteet? Kuolevatko ne herätäkseen taas henkiin?

Esitykset 4.6. 2019 – 19.6.2019 ei ma eikä pe. Esitysajat arkisin klo 19, la klo 16 ja su klo 14.   Liput:  Alle 5 -v ilmainen, 5-12 v 5,- ja yli 12-v   20,- / hlö.

Näistä esityksistä tulkataan ti 11.6. viittomakielelle.  

Tämän  mahdollistaa   

Ryhmille joka 20. ilmainen ( myös kahvista )

LASTENTEATTERIA lapsilta lapsille  esitetään lauantaina 6.7 klo 14.   Somero-opiston lastten ja nuorten teatteriryhmä esittää Olla-Riitta Aarikan kirjoittaman ja ohjaaman Satumetsän elämää. ( kesto noin 45 min) 

STAND-UPIA KYLÄSEPÄLLÄ  pe 26.7 klo 19. Mukana Jussi Simola, Tommi Mujunen, Jape Grönroos.                  Liput 20,-

Kesän uuttuus KUUNNELMAPIKNIK, snnuntaina 14.7. kl0 14  Tule nauttimaan kuunnelmasta pihalla. Valitse oma paikkasi nurmikolta, pihakeinusta, uima-altaan reunalta, saunan kuistilta, katsomosta. Ota omat eväät mukaasi tai hanki ne paikalta. Rauhoitu vaikka silmät kiinni ja nauti tarinasta.  Talo tarjoo filtit 🙂 ps. Kuunnelman nimi on MATKALLA KASSUN SYNTYMÄPÄIVILLELiikemies Kalervo Viitanen täyttää 70 vuotta. Sen kunniaksi hän kutsuu läheiset ja yhteistyökumppanit saaristomökilleen viikonlopuksi. Mukaan juhlimaan on myös menossa pikkubussillinen vieraita Kassun nykyisyydestä ja menneisyydestä. Mitä käy, kun kaukana kaikesta bussi yhtäkkiä hajoaa eikä kännykän kenttää löydy? Liput 15,- omilla eväillä, taloon eväät  + 10.- / hlö.

20.7.2019 klo 16 ANTERO KYLÄSEPÄN laulunäytelmä

” Vähhää vaille kylähullu”

Kylällä kohistaan, koulua uhkaa sulkeminen, mutta onneksi se ei sentään jää tyhjilleen. Onko mahdollisilla ostajilla kaikki niinkuin laki vaatii, vai missä mennään?  Kylän seppä on viisas mies, joka hoitaa vesipumput ja särkyneet sydämet ja koulun vuokraamiset kaikki niinkuin huomaamatta. Viisas mies vai sittenkin vähhää vaille kylähullu?

Taattua Kyläsepän meinikiä mukavan musiikin säestyksellä.

Esitykset 20.7. 2019 – 4.8.2019 ei ma eikä pe. Esitysajat arkisin klo 19, la klo 16 ja su klo 14.

Liput : Alle 5 -v ilmainen, 5-12 v 5,- ja yli 12-v   20,- / hlö.                                                       Ryhmille joka 20. ilmainen ( myös kahvista )

HEINÄKUUN MAANANTAISIN ( 1., 8., 15., 22. ja 29.)  JATKAMME SUOSITTUA PIHAJOOGAA  klo 17-18.30.  Osallistumismaksu 6,-/ kerta

7.8.2019  Eläkeliitto Jokioisten yhdistys järjestää  yhteislaulutilaisuuden !! Vapaa pääsy. Musiikista huolehtii AURINGONNOUSU. Väliajalla puffetti.

Elokuun alussa vietämme  RUNON   ILTAA  8.8.2019 klo 19. Voit tulla ja kuunnella tai tulla ja esiintyä. Voit myös tilata toiverunon lausuttuna. Lava on vapaa.  Liput 10,- ( sis. kahvit)

10.8 . 2019  Kesän päätöstilaisuus ja samalla n 20 vuotta teatteria -kesän juhlatapahtuma , KYLÄSEPÄN SOITTOLAUANTAI       klo 15-24 vapaa pääsy.  Tervetuloa soittamaan , laulamaan, tanssimaan, lava on vapaa! Mukana menossa myös mm. Hannu Väyrysen tulkitsema Havukka-ahon Ajattelija ja pianistilupaus Elviira. Räppärikolmikko SISTERS on myös luvanut esiintyä.   Yhteislaulu siirtyy klo 21 rakovalkealle, sillä silloin lavan valtavat karaoketaiturit. Tanssit jatkuvat puoleen yöhön. 

Lapsille pomppulinna, leikkimökki, hiekkalatikko. Pienempiä leikittää lastenhoitajat.

Paikalla myös taidenteosten myyntinäyttely !!!! Paikallisia kädentaitajia esittelemässä ja myymässä tuotteitaan !!!

Pientä korvausta vastaan tarjolla makkaraa, kahvia ja pullaa, lettuja.